Huidverbetering

 

Goed

Doe je thuis nog niet zoveel aan huidverzorging en wil je je huid eens goed laten behandelen kies dan voor de GOED- behandeling.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, peeling, epileren en verven van de wenkbrauwen, bovenlip/ kin harsen, onzuiverheden verwijderen, massage, hydraterend masker, aanbrengen van de dagcrème.

Duur 60 min, kosten € 64,50

Beter

Verzorg je je huid elke dag goed en wil je een huidverbeterende behandeling boek dan een BETER behandeling. Bij de beter –behandeling wordt er gewerkt met producten die afgestemd worden op jouw huidprobleem. En er kan gekozen worden om apparatuur in te zetten of voor een huidverbeterende bindweesfel massage.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, peeling, epileren en verven van de wenkbrauwen, bovenlip/ kin harsen, onzuiverheden verwijderen, bindweefsel massage of laser apparaat, aanbrengen dagcrème.

Duur 75 min, kosten € 77,50

Best

Wil je een huidprobleem aanpakken? Boek dan de BEST- behandeling. Bij de best- behandeling wordt er gewerkt met een fruitzuur peeling die jouw huidprobleem aanpakt. Er wordt apparatuur of bindweefselmassage ingezet en de behandeling wordt afgesloten met een vliesmasker.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, peeling fruitzuren, onzuiverheden verwijderen, bindweefsel massage of laser apparaat, aanbrengen ampul, aanbrengen vliesmasker, aanbrengen dagverzorging

Duur 90min, kosten €92

1x per jaar

Geef je huid een reset met de Synature behandeling. Tijdens de synature behandeling worden poriën en fijne rimpels minder zichtbaar, een vale kleur en pigmentvlekken verminderen, diepe hydratatie van de huid en een betere opname van producten, ook tegen acné, schilfering en onzuiverheden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en – tinten zonder pijn of ongemak. Na de behandeling ontvang je de homekit met alle producten om je huid gedurende 7 dagen na te verzorgen. Een betere huid in een handomdraai!

Duur 90 min, kosten € 225