GILDA BURGEL

Mijn naam is Gilda Burgel en ik ben de zelfstandig onderneemster achter Schoonheidsinstituut Gilda. Inmiddels 10 jaar schoonheidsspecialist met een passie voor huidverbetering. Het is mijn missie om samen met de klant te gaan naar een mooie huid met producten en behandelingen die resultaat geven.

Mijn behandelingen voer ik erg secuur en met veel liefde uit. Op de voorgrond staat kwaliteit en resultaat gericht op de huid, maar ook met persoonlijke aandacht voor jou! Niet alleen de huid maar ook de persoon boeit me enorm. Ik neem de tijd voor jou. Kom je bij mij dan wil ik je geen dingen beloven die niet kunnen, maar zal ik je eerlijk advies geven over wat je mag verwachten. Er zijn meerdere factoren die de huidconditie beïnvloeden. Ik geloof erin dat het totaalplaatje van binnen en van buiten, bepaalt hoe jij je voelt en wat je uitstraalt. Een goede balans is hierbij erg belangrijk.

Jaarlijks bezoek ik vakbeurzen en ik volg ook cursussen en workshops om mijn vakkennis up to date te houden.

Tijdens mijn behandelingen ben ik volledig bezig met jou als klant en zal daardoor de telefoon niet kunnen beantwoorden. Spreek dan gerust een bericht in op mijn voicemail zodat ik je op een later ogenblik terug kan bellen.