Storende rimpels, donkere kringen onder je ogen?

Je stoort je aan rimpels. En ok je bent misschien geen achttien meer. Maar mag het er toch nog een béétje jeugdig uitzien?

Je ziet enkel de donkere kringen onder je ogen. “Heb je slecht geslapen?”.  Ze vragen het steeds vaker.

Hierdoor voel je je onzeker.

Camoufleren met een beetje foundation en concealer lukt nog wel. Maar dit voelt niet als een oplossing. Straks durf je de deur niet meer uit zonder een laag make up.

Je wilt jezelf kunnen zijn. Horen dat je er mag zijn. En dat je er goed uitziet.

Je loopt hier steeds tegen aan:

  • Je huid wordt slapper
  • Je rimpels vallen meer op
  • Je weet niet hoe je een egalere teint kunt krijgen
  • Het lukt je niet om mee-eters en andere onzuiverheden weg te krijgen
  • Je hebt al van alles geprobeerd, maar dit levert niet het gewenste resultaat op

Je bent niet de enige

Veel vrouwen worstelen hiermee. Oorzaak: Er is zoveel aanbod dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je nu op letten bij een goede huidverzorging? Welk huidtype heb je? Welke producten werken echt?

Sinds 2007 ben ik eigenaresse bij Schoonheidsinstituut Gilda. Inmiddels ruim 10 jaar schoonheidsspecialiste met een passie voor huidverbetering.

Mijn naam is Gilda Burgel – schoonheidsspecialiste.

Ik help mensen op weg naar een jeugdige huid en minder rimpels met behandelingen op maat.

Precies wat jij ook zoekt.

Kan ik je daarbij helpen?

Ja.

Met een persoonlijk advies laat ik je weer zichtbaar stralen. Je voelt je zeker. Daardoor laat je een verpletterende eerste indruk achter. Mensen vinden het lastig om je leeftijd te schatten. Ze hebben er geen idee van dat ze er jaren naast zitten. Als jij je  echte leeftijd noemt geloven ze je niet. “Echt? Nee. Dat kan niet! Je ziet er jaren jonger uit.”

En uitgerust. Zelfs als je het een keer een avondje laat maakt. Want jij  weet hoe je je huid in no time weer oplapt. Door je nieuwe beautyritueel hou je de controle. En kom je altijd stralend voor de dag.

Over Gilda

Gilda Burgel is eigenaresse en naamgever van Schoonheidsinstituut Gilda. Het is haar doel en missie om samen met cliënten te gaan voor een mooie huid.

Het is niet alleen de huid die haar boeit: het is de persoon. Ze neemt veel tijd voor haar cliënten. Geeft veel persoonlijke aandacht.

De producten en behandelingen die ze hanteert, leveren bewezen resultaat op. Niet in het laatst omdat ze behandelingen zeer secuur en met veel liefde uitvoert.

Wie bij Gilda komt krijgt eerlijk advies over wat je mag verwachten. Want er zijn verschillende factoren die de huidconditie beïnvloeden.

Het is dan ook het totaalplaatje van binnen én van buiten wat bepaalt hoe jij je voelt en wat je uitstraalt. Daarbij is een goede balans cruciaal.

Gilda is gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, heeft ook haar diploma Pedicure en Visagie.

Ze bezoekt jaarlijks vakbeurzen, volgt cursussen en workshops om haar vakkennis up to date te houden.

Tijdens behandelingen is ze volledig bezig met haar klant en beantwoordt daardoor de telefoon niet.

Maar goed, ik zou het niet fijn vinden als ik in de stoel lag en om de haverklap zou mijn behandeling worden onderbroken. Bellers kunnen altijd een bericht inspreken. Is de behandeling klaar, dan belt ze terug.